Sakarya Bahçeşehir Koleji Bisiklet Eğitimleri

Şu güzel çocuk gözlerinde geleceği görüp birlikte geleceği kurmanın muazzam tadını biliyor musunuz? Biz bu defa Bahçeşehir Koleji’nde bu gözlerle buluştuk.

🚲İçinde örnek barındıran bir şey anlatacağım size. Bugüne kadar yüzlerce öğrenciyle bir araya geldik, anlattık. Hem teorik hem de uygulamalı ders yaptık.

🚲 Değişim, kolay olmaz. Düşünün bundan 3 yıl önce denge bisikletiyle bir yıl boyunca eğitim verdiğiniz çocukla tekrar karşılaşıyorsunuz. Bisiklete, çevreye, sağlıklı geleceğe dair her şeyi en iyi o öğrenmiş.

🚲Birileri ya da bir şeyleri salt eleştirerek hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Trafikte bisiklete saygı diyorsanız bunun için çaba göstermelisiniz. Bir yaştan sonra bazı insanları değiştirmezsiniz ama bu çocuklarla yapabilirsiniz. Sadece bisikletle ilgili değil, her konuda bu şekilde. 🚲Bazen arkadaşlarım sitem ediyor, yahu Mert yılmadın anlatmaktan diyorlar. Benim desturumu Mustafa Kemal’in “Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.” sözleri besler.

🚲Bu güzel günü sağlayan Bahçeşehir Koleji Sakarya Kurumsal İletişim Müdürü Fatih Sancaklı ya dersleri uyguladığımız Fatih Altun ve şehrimizin bisikletli kadın aktivisti, ressam Fatoş Çelebi Kalpak a teşekkür ederim.

🚲 Çenem düştü ama insan bazen anlatmak istiyor. Destek veren herkese de teşekkür ederim. Videoları Reels olarak düzenleyip paylaşacağım.

🚲Gelecek için, harekete geçin ☺️

İnstagram
Facebook
Strava

Önerilen makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir